7 пъти по-удобно е да плащам сметки през телефона си

В забързаното ни ежедневие все по-важни за нас стават технологичните решения, с които пестим време.

И тук идва въпросът замисляли ли сте се колко време губите, докато чакате на опашка, за да платите сметката за ток например или на банковото гише, за да направите превод? Не се впускайте в излишни сметки, нека ви помогнем с отговора – губите много ценно време, което може да инвестирате в 7 пъти по-приятни занимания. :)

Затова решихме да ви представим какви удобства се крият зад плащанията на битови сметки през телефона, които със сигурност ще ви откажат от традиционния метод на плащане.

7 предимства при плащане на сметки през телефона


  1. Плащате битови сметки само с няколко клика.

    За да плащате битовите си сметки през телефона, е необходимо да имате инсталирано приложението ни за мобилно банкиране Bulbank Mobile. Активацията може да стане и дистанционно от вкъщи или докато се возите в метрото с подаване на онлайн заявка. След това плащането на битови сметки става супер бързо – влизате в приложението, избирате „Битови сметки“ и съответния доставчик на битови услуги, въвеждате абонатен номер и сте готови с плащането.

  2. Богат набор от доставчици на битови услови.

    Какво по-хубаво от това да плащате удобно и от едно място сметките си за ток, телефон, вода, парно и не само. В приложението има пълен списък от доставчици на битови услуги и със сигурност и вашите присъстват в него. Така гарантирано ще изпреварите дългите опашки по стандартните гишета.


  3. По всяко време можете да проверявате какви са сумите, които дължите към даден доставчик.

    Когато и откъдето искате, можете да проверявате в Bulbank Mobile какво дължите към даден доставчик и да не разчитате на фактури, които няма да има вече нужда да събирате в онова чекмедже в хола, например. :)


  4. Създавате шаблони за плащане на битови сметки, с които нареждате още по-бързо следващите плащания

    Когато плащате битови сметки с мобилното ни приложение, имате възможност да улесните максимално процеса, като създадете шаблони за плащане, които да използвате всеки път, когато погасявате задължение към доставчик. С шаблон плащането на сметки ще отнеме броени секунди.

  5. Получавате безплатно известия, когато излезе нова фактура към даден доставчик.

    Веднъж като запазите шаблон, ще получавате автоматично и напълно безплатно известие веднага, когато ви бъде издадена нова фактура от съответния доставчик. На това му казваме навременно информиране.

  6. Разполагате с пълен архив на всички направени плащания за битови сметки.

    Забравете за разписките на хартия за платените сметки! С Bulbank Mobilе ще разполагате с пълен електронен архив на всички извършени плащания и няма да ви се налага да се чудите къде да събирате хартиени бележки. В случай че ви се наложи да докажете, че сте извършили плащане към даден доставчик, можете чрез онлайн банкирането да отпечатате платежното, което удостоверява извършеното от вас плащане.

  7. Освен всичко това...

    ...с Bulbank Mobile можете по всяко време да следите каква е наличността по сметката ви, да блокирате и активирате с едно движение банкови карти при необходимост и да извършвате преводи без да ходите до филиал и то с до 3 пъти по-ниски такси. Докоснете ли се веднъж до функционалностите на мобилното ни банкиране, то със сигурност ще се превърне в любимото ви приложение и най-добър приятел.

Убедихте се колко по-лесно може да бъде плащането на сметки през телефона, нали? Сега просто активирайте Bulbank Mobile, оставете чакането на опашки в миналото и използвайте спестеното време за любимите си занимания (и не забравяйте, че сме в сезона на най-пъстрите и красиви разходки).


Величка Златкова
Специалист Дигитален маркетинг
Отдел Бизнес комуникации
UniCredit Bulbank