Искате да получите 1000 МВ интернет?
Ето как много лесно можете да се включите в кампанията:

  • Платете сметката си към А1 безплатно през Bulbank Mobile до 30.04.2019г. и я запазете като шаблон, за да получавате известие всеки месец;

  • До един работен ден след плащането ще получите КОД в Bulbank Mobile, с който да активирате бонуса от 1000 MB, попълвайки специална форма за целта в сайта на А1.

Повече информация може да прочетете в Общите условия на кампанията.

Не чакайте повече, възползвайте се от възможността и вземете гарантирано 1000 МВ интернет на висока скорост!

Ако все още не сте си активирали приложението Bulbank Mobilе, можете да го направите оттук:

BBM Activation Button

Независимо от броя на запазените шаблони за битови сметки към А1 България ЕАД и броя на платените такива в приложението Булбанк Мобайл, един клиент може да получи само веднъж бонус от 1000 МВ интернет на висока скорост от А1 България ЕАД, който е валиден за ползване в рамките на 30 дни от датата на активирането му.

До един работен ден след като участник запази шаблон и плати битова сметка към A1 България ЕАД през приложението Булбанк Мобайл, ще получи през същото приложение съобщение с код, чрез който може да активира ползването на бонуса от 1000 МВ мобилен интернет към телефонен номер от мрежата на A1 България ЕАД по негов избор. Полученият код участникът трябва да регистрира в електронната форма на страницата на А1. За активацията на бонуса е необходимо участникът да посочи мобилен номер на абонат по договор за услуги с А1 България ЕАД, към който да се активира и ползва бонусът.

Успешната активация на бонуса се потвърждава чрез получаване на кратко текстово съобщение на въведения мобилен номер, посочен за получаване на бонуса.