7 идеи как да посрещнете коледните празници по-щастливи

Предстоящите коледни празници внасят по-цветно настроение и хората мислят повече за близките си. Коледната украса е навсякъде около нас и ни кара да вярваме, че мечтите се сбъдват по-лесно. Светът е по-красив и по-оптимистичен. Радостта от скорошната среща с любимите хора ни дава енергия и времето през декември минава бързо.

Настроението и уютът, които царят по това време на годината, могат да ни стоплят и в най-мрачното време. Готови сме да се преборим и с предпразничните предизвикателства, за да посрещнем края на годината с усмивка. А как можем да добавим още малко щастие към предстоящите празници?

Подготвили сме ви…

7 идеи как да посрещнете коледните празници по-щастливи :)

  1. Направете си списък с подаръци за вашите близки.

    Така няма да пропуснете някой, защото не сте се сетили по-рано и няма да се налага да купувате нещо в последния момент. Не е нужно да пазарувате скъпи вещи, а да зарадвате хората около вас с жест на внимание.

  2. Следете какво пазарувате.

    Плащайте с карта и следете къде и за какво отиват вашите пари, директно през телефона. Така лесно ще се ориентирате дали не превишавате разходите си.

  3. Напишете поздравителните картички на ръка.

    Бъдете сигурни, че всеки, на който подарите такава картичка ще я оцени високо и ще му подарите приятна емоция! Така всъщност вашите пожелания ще могат да ги запазят за по-дълго и любимите ви хора ще се почувстват по-специални и обичани. :)

  4. Направете си подарък.

    Открийте си спестовен план и инвестирайте всеки месец малки суми. В бъдеще по-лесно ще можете да финансирате сбъдването на някое ваше желание.

  5. Намерете време да поговорите с приятелите си.

    Насладете се на топла напитка с приятна компания, сладки приказки и добро настроение. А ако сте забравили да платите сметките, може да спестите времето, което ще прекарате в чакане на опашка, с помощта на банката в телефона ви.

  6. Сгответе нещо за вас или вашите близки.

    В ежедневието не винаги има време за споделяне на вкусна домашна храна. Не е необходимо да сте кулинар или мастър шеф, а само да вложите вашата любов и добро отношение в храната, която ще приготвите. :)

  7. Създайте си повече настроение.

    Украсете вкъщи, подгответе дома си за коледните празници. Пуснете си коледна музика, направете си топъл шоколад. Стоплете душата си. Добавете щипка празнично настроение и то ще ви направи по-щастливи, дори и времето навън да е студено.

    И за финал ви пожелаваме да изпратите щастливо 2019 г. и да посрещнете новата 2020 г. с настроение и очакване да е още по-добра! :)

Цветелина Недялкова-Щерева
Експерт Реклама и промоции
Отдел Бизнес комуникации
UniCredit Bulbank