Уважаеми клиенти,

Вашето здраве и това на колегите ни са първостепенен приоритет за УниКредит Булбанк.

За Ваша безопасност и като превенция срещу разпространението на вируси, съгласно препоръките на здравните власти, правим необходимото в затруднената моментна ситуация, за да осигурим качествено банково обслужване и отговор на всеки Ваш въпрос.

Затова в цялата страна работят филиали на УниКредит Булбанк. Актуалното работно време на филиалите дава възможност да се извършват допълнителни дезинфекции и да се намали максимално възможността за разпространение на COVID-19. За Ваша безопасност сме въвели повишени мерки за защита на клиентите и служителите на банката, съгласно официалните здравни препоръки.

Актуална информация за работното време на филиалите на УниКредит Булбанк можете да получите по всяко време от сайта на банката.

За Ваша безопасност и тази на служителите на банката, молим да спазвате следните правила при посещение на филиал:

Изчакайте реда си пред филиала, ако всички служители в него са заети с обслужване на клиенти;

Спазвайте регламентираната дистанция от 2 метра от другите клиенти и от нашите служители в салона и при изчакването пред филиала;

Силно препоръчваме при влизане да покривате устата и носа си със санитарна маска или шал.

С цел допълнително предпазване от разпространението на COVID-19 сред по-рискови групи, банката кани клиентите си над 60-годишна възраст да посещават филиалите преди 10:30 ч., а клиентите до 60 години след този час.

Сърдечно благодарим на всички клиенти, посещаващи филиали на банката, за тяхното разбиране и търпение и молим за съдействие в осъществяването на посочените мерки.

Най-сигурната превенция е да останете вкъщи и да банкирате дистанционно!

Напомняме Ви да посещавате филиали само при необходимост и да използвате приоритетно дистанционните услуги за мобилно и онлайн банкиране.

Можете да получите по всяко време (24/7) дистанционна консултация от нашия Център за контакт с клиенти на 0700 1 84 84 или 1 84 84 за местни мобилни телефони.

Допълнително Ви препоръчваме да плащате с безконтактни банкови карти в търговски обекти, за да ограничите размяната на пари в брой.

С уважение,
Екипът на УниКредит Булбанк