Приказки от дигиталния свят

Жилищен кредит в дигиталната ера – възможности и удобства

Вкъщи – място, което е много повече от четири стени, врати, прозорци и мебели… Вкъщи е нашето специално място, което ни кара да се чувстваме спокойни и в безопасност. Това е нашето царство, в което създаваме едни от най-скъпите спомени и преживяваме едни от най-специалните моменти. Домът е емоция, ароматът на някоя бабина гозба, гледката през прозореца, която ни поздравява с „Добро утро!“ сутрин и какво ли още не...

Сигурни сме, че четейки горните редове, се сещате за нещо, което описва най-добре думата „вкъщи“ за вас.

Особено във време на COVID-19, домът се превърна в наша крепост, офис, училище, детска градина, ресторант, кино, фитнес зала, фризьорски салон и какво ли още не. Това време ни предизвика, но и ни показа колко хубаво може да бъде вкъщи (с малки изключения ;). Затова посветихме този брой на любимото у дома и възможностите за жилищно кредитиране от УниКредит Булбанк.

Ето няколко неща, които (може би) не знаете:

Вече можете напълно дистанционно да кандидатствате и да бъдете одобрени за жилищен кредит!

Точно така – насрочвате онлайн консултация с експерт, получавате персонална оферта и одобрение, обменяте всички документи напълно електронно и вече ще сте на крачка от тържествения момент, в който ще станете собственик на свое жилище. Единствено за финализиране на сделката и подписване на договора ще трябва да посетите най-удобния за вас филиал на банката и след това ще имате грижата само да се любувате на своето вкъщи!

Знаем колко важно е времето за всеки, затова създадохме новата възможност за изцяло дистанционен процес по кандидатстване и одобрение за жилищен кредит. Възможност, която ще спести време на всеки новодомец, което вместо в посещения във филиал, ще оползотвори за създаване на незабравими моменти у дома.

Програма „Препоръчай и спести“

Знаете ли, че имаме специална програма, с която можете да помогнете на приятел или познат при избора на жилищен кредит и финансова институция, а с това и двамата да получите заслужен бонус до 400 лв.? Наясно сме, че жилищният кредит е продукт с дългосрочен характер и лоялността на клиентите ни определено заслужава награда. Затова създадохме програма, чрез която колкото повече познати препоръчате и те бъдат одобрени за жилищен кредит, толкова повече ще спестите и вие!

Специална лихвена отстъпка за покупка на жилище в енергийно ефективна сграда.

Предвид тенденциите на пазара за устойчиво развитие, социалната ангажираност по отношение на екологията и пестенето на енергия, все по-сериозен е интересът към покупката на енергийно ефективни жилища. За да отговорим на клиентските очаквания и нужди, разработихме нова инициатива при ипотечното кредитиране. Какво конкретно получавате? Специална лихвена отстъпка при закупуване на жилище в сграда с енергийна ефективност клас А или по-висок, удостоверено с предоставяне на копие на Сертификат за енергийна ефективност.

Онлайн наръчник „Моят нов дом

От него ще научите за какво трябва да внимавате на всяка една стъпка по пътя към вашия мечтан дом – от момента, в който започнете да търсите жилище до нанасянето в него. В съветника ще откриете отговорите на едни от най-често задаваните въпроси от всеки бъдещ собственик на жилище, списък с важните документи, примерни критерии и характеристики, на които трябва да обърнете внимание при избора на жилище и още много полезна информация!

Не забравяйте, че каквито и въпроси да имате относно предлаганите от банката жилищни кредити, можете да се възползвате от дистанционна консултация с експерт.

Със сигурност пътят към мечтаното жилище е изпълнен с предизвикателства и неравности, но сме сигурни, че си заслужава, защото нищо не може да се сравни с чувството да се прибереш у дома. Там, където правилата са наши и имаме свободата да бъдем такива, каквито сме!

Симона Шангова
Експерт Стратегическо планиране на кампании
Отдел Бизнес комуникации
UniCredit Bulbank