Приказки от дигиталния свят

Булбанк Мобайл – Новото лесно е тук!

Еволюцията е естествено нещо, животът върви напред, технологиите се развиват и ние наравно с тях. Искаме повече удобства и екстри, търсим по-лесни и удобни начини за извършване на ежедневните ни задачи, времето ни е ценно, а същевременно все по-малко от него остава за нас и хобитата ни, любимите хора, планината, морето, разходката до парка… Все е така, защото:

  • „Трябва да отидем да платим тока и водата...“
  • „Имаме още малко работа...“
  • „Обещали сме да свършим и това... и това, и това...“
  • ...и какво ли още не.

Някои неща няма как да избегнем и да ги свършим по-бързо, но за част от тях сме се погрижили!

През последната година работихме усърдно върху новия дизайн на Булбанк Мобайл! Приложението е с чисто нова визия и освен това е по-лесно, интуитивно и удобно за ползване... Но да не се хвалим много... може да опитате сами, като го инсталирате на телефона си още сега (ако все още не сте).

Банкирайки с Булбанк Мобайл, печелите повече време за важните за вас неща, независимо какви са те. Може да се каже, че приложението е вашият най-добър приятел, щом става дума за извършване на банкови операции. А ето и част от функционалностите, от които може да се възползвате:

  1. Плащане на битови сметки – ток, вода, интернет, телефон, топлофикация, плащане към бюджета, мито на пратки и какво ли още не;
  2. Нареждане на парични преводи за секунди;
  3. Следене на наличност и история на трансакции по сметката;
  4. Дистанционно заявяване на банкови продукти – потребителски кредит, дебитна карта, спестовен план и още;
  5. Дигитализиране на карта и плащане чрез дигитален портфейл;
  6. Следене на информация за вашите инвестиции, спестявания и кредитни продукти;
  7. Карта с най-близките филиали и банкомати на банката;
  8. Актуална информация за обменните курсове на основните валути за деня;
  9. И още наистина много!

Свободното време е много ценно нещо и е лукс в наши дни… особено през лятото и топлите месеци от годината като цяло. Всички не спираме да тичаме напред-назад по задачи, срещи, а не се ли изморяваме? Е, дойде моментът да оптимизирате времето си още по-добре, като се възползвате от банката в телефона ви, защото Булбанк Мобайл е отворен 24/7 и на опашката ще сте винаги първи!

Новият Булбанк Мобайл е тук. Доведохме банкирането на върха на пръстите ви!

А сега, докато плащате сметките си през Булбанк Мобайл до 31.08.2021 г., можете да спечелите една от 30 награди от по 300 лв., които ще получите по сметката ви. Научете повече за тази възможност тук.

Тепърва предстоят още много изненади и игри, които ви готвим с Булбанк Мобайл, затова започнете да използвате приложението активно още сега и си спечелете заслужено свободно време, а защо не и награда! :)

Симона Шангова
Експерт Стратегическо планиране на кампании
Отдел Бизнес комуникации
UniCredit Bulbank