7 придобивки за повече летни емоции

Вече навън ухае на лято, а мислите ни започват да се пренасят все по-често към плажове, разходки сред природата, мечтани пътешествия, а някои сериозно обмислят какви подобрения на дома си да направят. И докато трескаво очакваме официално лятото да настъпи, решихме да ви дадем няколко идеи за нови придобивки, които пасват идеално на летния сезон и със сигурност ще ви отворят възможност за създаване на много слънчеви и незабравими емоции.

  1. Машина за домашен сладолед

    В топлите летни дни всичко разхлаждащо е за предпочитане, а сладоледът направо си е идеално допълнение. Ако пък имате домашно направен сладолед, идилията става пълна. В онлайн пространството ще намерите много атрактивни рецепти, а и вече на пазара има страхотни машини за сладолед, които можете да ползвате без проблем в домашни условия. Бъдете сигурни, че с такава покупка, ще си подарите заслужени сладки моменти, които цялото семейство ще оцени.

  2. Хамак за релакс на макс

    Това е придобивка, която може да се превърне в неизменен ваш спътник при пътувания или дори при разходка в парка. Има много компактни варианти на хамаци, които можете да вземете със себе си на плажа, на разходка в планината или пък да си ги закачите на балкона. Представете си блаженството да се полюшвате на новия хамак, докато събирате естествен витамин D и четете книга или пък се наслаждавате на някоя свежа напитка.

  3. Надуваем дюшек тип Bubble Bed

    Този вид надуваеми легла, които могат да влязат в ролята на шезлонг на плажа или в градината пред дома ви, са изключително удобни и лесни за използване. Събират се в една малка раничка, леки са и за секунди се изпълват с въздух, без необходимост от специални помпи. Този т. нар. Bubble Bed със сигурност бързо ще ви спечели с удобството си и ще стане задължителна част от багажа ви при плажуване, къмпингуване и не само...

  4. Електрическа тротинетка

    Едва ли ще ви изненадаме с добавянето на електрическата тротинетка в този списък, но определено тя става все по-модерно и удобно средство за придвижване, особено в градска среда. Тя е еднакво атрактивна както за големи, така и за по-малките. Вече можете да си купите електрическа тротинетка, избирайки от широка гама варианти, че дори и цветът да е по ваш вкус.

  5. Соларни лампички за балкони или градината

    През топлите месеци определено предпочитаме да прекарваме повече време на открито, включително и през летните вечери. Затова защо да не придадете малко повече блясък и уют на балкона или в градината. За целта на помощ идват лампичките, с които можете да създадете разкошни композиции от светлина, които да галят окото и сетивата, докато вечеряте заедно със семейството или с приятели. Има много интересни варианти на соларни лампички, с които не просто ще постигнете красив резултат, но и ще заложите на зелената енергия.

  6. Екшън камера или дрон

    Тези технологични джаджи със сигурност ще са най-добрите ви помощници при запечатване на важните и забавни моменти от лятото, а и не само тогава. Може да се каже, че дори управлението на дрон само по себе си е забавно приключение, но и да видиш от птичи поглед красотата на дадено място е безценно преживяване. Екшън камерите пък са идеален вариант за заснемане на приключения дори под вода, така че заслужават внимание.

  7. Буркани и кани за свежи напитки

    Една свежа напитка през лятото никога не е излишна. Домашните лимонади и разхлаждащи плодови сокове през топлите месеци рязко стават най-желаните. Можете да си създадете още по-приятно усещане, докато отпивате от любимата домашна лимонада в специална чаша за целта. Допълнително удобство ще имате, ако се сдобиете с красив голям буркан с кранче, в който лесно ще забъркате любимата свежа напитка и ще ѝ се наслаждавате чаша след чаша... Разбира се, има и много практични кани за лимонади и сокове, в които има директно поставен охладител или пък инфузер, в който се поставят плодове.

Сигурни сме, че вече имате идеи в главите си накъде ще ви отвее лятото и може би някоя от изброените придобивки ще си я припознаете. Независимо от всичко, посрещнете лятото с усмивка, насладете се на всеки ден от него и настройте емоциите си на положителна вълна.

Величка Златкова
Експерт „Дигитален маркетинг“
Отдел „Бизнес комуникации“
UniCredit Bulbank