Приказки от дигиталния свят

Помагай, докато плащаш модерно!

Лятото е магичен сезон. Дните стават по-дълги и топли, а дрехите по-цветни и по-свободни. Хората се усмихват по-често и една идея по-рядко мислят за ангажименти и работа. Всички обичаме лятото и го свързваме с безгрижното детство, с дните, през които виждаме всички онези приятели, живеещи далеч, а вечер можем да стоим до късно навън без да се притесняваме, че ще настинем.

Освен гореспоменатите позитиви, лятото е и сезонът на почивките и забавленията. Дали на море, планина или пък в търсене на силни усещания от екстремни спортове, хората започват да пътуват и да откриват нови места, сбъдвайки мечтите и плановете си, които са начертали през зимата.

Както обаче споменахме, настроението става по-лежерно през лятото, дрехите пък стават по-ефирни и не винаги към облеклото ни има джобове, а предметите, които трябва да поберем в тях, си остават същите на брой. Точно поради тази причина е добре, че живеем в модерни и дигитални времена, в които съществуват най-разнообразни решения на подобни „проблеми“. Едно от тези решения са дигиталните портфейли или по-просто казано – възможността да плащате на ПОС терминал само със смартфон. Как това намалява нещата по джобовете ли? Просто дигитализирате всичките си карти в телефона и оставяте портфейла вкъщи, като не забравяте да си вземете единствено личната карта! В дигиталните портфейли имате възможността да дигитализирате картите си и само с няколко клика по екрана да плащате за всички разходи по време на почивките!

Покупки в магазини, сметки в заведения, хотелски резервации, както и сметката за таксито и освежаващите напитки на плажа са само част от нещата, които можете да платите, използвайки телефона си. Това е възможност, която е в пъти по-удобна от кешовото разплащане, защото не трябва да ровите до дъното на чантата или по джобовете, за да намерите стотинки или пък да чакате, за да ви върнат ресто.

Това лято обаче, да плащате с телефона си вече не е само модерно и удобно, но ще ви направи съпричастни към благотворителна кауза! Докато плащате с вашата дигитализирана карта Visa от УниКредит Булбанк, автоматично участвате в съвместната ни инициатива с „Капачки за бъдеще“ за закупуването на нова детска линейка, като за всяка трансакция ние ще даряваме сумата, равняваща се на 100 капачки.

Нека заедно станем част от сбъдването на нещо добро!

Момчил Бръчков
Специалист Стратегическо планиране на кампании
Отдел Бизнес комуникации
UniCredit Bulbank