Приказки от дигиталния свят

Булбанк Мобайл отпразнува 10-тия си рожден ден с нова функционалност и благотворителна кампания

Тази година приложението ни за мобилно банкиране Булбанк Мобайл отпразнува 10-тия си рожден ден. През 2011 г. открихме нова възможност за клиентите си, чрез която банката да е на разположение в телефоните им 24/7. С Булбанк Мобайл доведохме банкирането до върха на пръстите и днес приложението е готово да даде 10 пъти повече удобства от всякога на ползвателите си.

По повод рождения ден на Булбанк Мобайл и наближаващите празници сме подготвили 2 изненади, на които си струва да обърнете внимание.

Нова функционалност в Булбанк Мобайл – превод по мобилен номер

Като подарък към ползвателите на Булбанк Мобайл добавихме нова функционалност в приложението, чрез която можете бързо и лесно да получавате и нареждате вътрешнобанкови преводи в лева директно по мобилен номер без да е необходимо въвеждане на IBAN (номер на банкова сметка).

Всички физически лица с Булбанк Мобайл, разполагащи с активна разплащателна сметка и актуални данни за мобилен номер в банката могат да активират услугата и да се възползват от предимствата ѝ.

Освен, че новата функционалност е изключително удобна и пести време, до 28.02.2022 г. всички преводи по мобилен номер през Булбанк Мобайл ще са без такса.

Искате ли заедно да помогнем на доброто да се случи?

На прага на едни от най-светлите празници в годината и предвид рождения ден на Булбанк Мобайл решихме да организираме специална кампания с кауза.

Този декември всеки наш клиент с Булбанк Мобайл може да даде своя принос за „Българската Коледа“. При поне едно влизане от даден клиент в приложението ни за мобилно банкиране до 31.12.2021 г., ние ще дарим по 0.10 лв. на кампанията „Българската Коледа“.

Целта е в края на кампанията да дарим обща сума от 10 000 лв. на „Българската Коледа“. Нека заедно станем част от нещо добро и да подарим надежда!

Ако все още не разполагате с Булбанк Мобайл в телефона си, можете да активирате дистанционно приложението. В случай че трябва само да го реактивирате, отново имате възможност да го направите съвсем сами, без да ходите до филиал.

Не пропускайте да се възползвате от всички удобства на Булбанк Мобайл и чрез приложението да се включите в благотворителната ни кампания в подкрепа на „Българската Коледа“, защото всяко направено добро си струва усилията.

Величка Златкова
Експерт „Дигитален маркетинг“
Отдел „Бизнес комуникации“
UniCredit Bulbank