Приказки от дигиталния свят

5 функционалности в Булбанк Мобайл за 5 пъти повече удобства в ежедневието

Всяка възможност пред нас, която би ни спестила време, усилия и средства винаги е добре дошла. Част от удобствата, с които може да улесним ежедневието си са скрити в телефоните ни. Все пак без тях не тръгваме никъде и винаги искаме да са на една ръка разстояние. Точно такава е целта и на приложението за мобилно банкиране Булбанк Мобайл, с което банката буквално е на един телефон от вас.

Ето и 5 функционалности на Булбанк Мобайл, с които гарантирано си подарявате 5 пъти повече удобства и ще спестите време.

1.Превод по мобилен номер.

Чрез тази съвсем нова функционалност можете бързо и лесно да получавате и нареждате вътрешнобанкови преводи в лева директно по мобилен номер без да е необходимо въвеждане на IBAN (номер на банкова сметка). Всички физически лица с Булбанк Мобайл, разполагащи с активна разплащателна сметка и актуални данни за мобилен номер в банката могат да активират услугата и да се възползват от предимствата ѝ. Освен това, до 28.02.2022 г. всички преводи по мобилен номер през Булбанк Мобайл ще са без такса.

2.Дигитален портфейл.

Както вече казахме, телефонът винаги е с нас и какво по-удобно от това да плащаме покупките си директно чрез него. Единственото, което трябва да направите е да дигитализирате картата си чрез специална за целта функционалност в Булбанк Мобайл и за секунди телефонът ви ще се превърне в мобилен портфейл, с който лесно и сигурно ще плащате покупките си на ПОС терминали. Тази възможност е налична в приложението за мобилно банкиране както за Android, така и за iOS устройства и не е необходимо да ползвате други външни апликации.

3.Бюджетни преводи.

Много лесно и бързо през приложението за мобилно банкиране може да платите, например годишни данъци, такси и каквито и да било разходи към държавни институции. Не е необходимо да търсите специален шаблон за целта. Просто отидете в приложението на опцията „Нов превод“ и в момента, в който въведете банковата сметка на получателя, ще ви се отворят необходимите полета за нареждане на бюджетен превод. Остава само да ги попълните и да потвърдите плащането. Всичко става за секунди и без да чакате по опашки на гишета.

4.Международни преводи в евро.

През Булбанк Мобайл вече могат да се нареждат и международни преводи в евро (SEPA преводи), както в рамките на Европейската икономическа зона, така и в страната. Максималната сума на един такъв превод е 4000 евро. Също така не забравяйте, че през Булбанк Мобайл таксите за преводи са много по-ниски в сравнение със същите операции, извършени във филиал.

5.Връщане на превод или създаване на повторен такъв.

Тези две опции „Създай подобен“ и „Върни превод” могат значително да ви спестят време и усилия. Първата се използва, за да повторите паричен превод, който сте извършили преди. Така много бързо нареждате нов превод без да въвеждате от нулата всички необходими за целта данни на получателя. Втората опция пък ви дава възможност да създадете плащане към сметка, от която сте получили превод. Така няма да копирате данни или да въвеждате на ръка, а с един клик ще ви се зареди попълнено платежно нареждане в приложението, в което може да коригирате сумата и основанието, ако прецените.

В Булбанк Мобайл ще намерите и още допълнителни удобства, от които можете да се възползвате. Инсталирайте банката в телефона си и си подарете повече време за наистина важните неща.

Величка Златкова
Експерт „Дигитален маркетинг“
Отдел „Бизнес комуникации“
UniCredit Bulbank