Приказки от дигиталния свят

Банкиране по план с неограничени възможности

Всеки обича да разполага с повече удобства и да се възползва от изгодни оферти. Колкото повече възможности имаме пред себе си, толкова по-добре. Това важи с пълна сила и за банкирането. Ето защо създадохме точни планове за ежедневно банкиране с ясни условия и гъвкави възможности.

Всеки от новите ни три плана има своите плюсове и включва различен набор от продукти и услуги срещу една обща месечна такса, за да може спрямо личните си предпочитания и най-често изпълняваните банкови операции лесно да изберете най-подходящия за вас план и то изцяло дистанционно.

Ето какво включва новата ни трилогия за банкиране по план:

  • План Старт

    Включва най-необходимото за безпроблемно и удобно банкиране – разплащателна сметка, дебитна карта и мобилно банкиране. Освен това, преводите по мобилен номер през Булбанк Мобайл са освободени от такса. За цена само от 2.99 лв. на месец всичко това ще бъде на ваше разположение във всеки един момент.

  • План Плюс → най-предпочитаният вариант

    Включва всичко от план Старт, но дава няколко допълнителни възможности като:

    • Теглене на банкомати на УниКредит в България и чужбина без такса;
    • Плащане на битови сметки през мобилно или онлайн банкиране без такса;
    • Нареждане на преводи в лева и евро към сметки в УниКредит Булбанк през електронен канал без такса.

    Всеки от тези плюсове, събрани в един план, е достъпен срещу такса от 3.99 лв. на месец.

  • План Макс

    Това е планът, който надгражда Плюс и включва максимум възможности за банкиране в себе си. План Макс е идеално решение за хора, които извършват ежемесечно по-голям брой преводи и трансакции с карта. Освен това, той дава пълна свобода по ред параграфи, тъй като включва следните допълнителни удобства и привилегии:

    • Премиум сметка със златна дебитна карта;
    • Безплатно теглене на пари в брой на всички банкомати в страната и чужбина, без значение на коя банка е АТМ устройството;
    • Плащане на битови сметки без такса през мобилно и онлайн банкиране;
    • Неограничен брой вътрешнобанкови и междубанкови преводи без такса през електронните ни канали;
    • Широк набор от ексклузивни отстъпки и екстри.

    С план Макс получавате този неограничен набор от възможности само за 9.99 лв. на месец.

Най-хубавото е, че във всеки един момент свободно можете да трансформирате настоящата си сметка или пакет в нов план. Това може да се случи без да ходите до филиал с попълване на кратка онлайн форма през сайта или директно през Булбанк Мобайл. Така имате пълната свобода на избора и постоянното удобство да оптимизирате разходите си във всеки един момент спрямо това, което наистина ползвате в банката.

Не пропускайте възможностите, с които можете да оптимизирате бюджета си, за да знаете във всеки един момент какво плащате за това, което ползвате. Така месечните ви разходи ще бъдат разчетени до стотинка, за да имате свободата да мислите напред.

Величка Златкова
Експерт „Дигитален маркетинг“
Отдел „Бизнес комуникации“
UniCredit Bulbank