УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Списъкът с удобства в Булбанк Мобайл се увеличава!

И този месец не пропуснахме да добавим нова порция с удобства в приложението ни за мобилно банкиране Булбанк Мобайл, от които клиентите ни могат да се възползват.

От 16.05.2022 г. настъпиха промени в лимита за нареждане на преводи през Булбанк Мобайл. Ето в какво се изразяват те:

С последните промени потребителите на Булбанк Мобайл ще имат по-голяма свобода при нареждане на банкови преводи през приложението. Да не забравяме все пак, че с мобилното банкиране можете да извършвате вътрешнобанкови преводи само по мобилен номер, без да е необходимо да въвеждате банкова сметка на получателя, както и още ред неща.

Нека ви припомним и за една изключително практична функционалност на мобилното банкиране, която може все още да не сте ползвали. С Булбанк Мобайл можете в реално време да получавате известия за промени в баланса по сметката ви.

Самото активиране на приложението за мобилно банкиране става също много лесно и то изцяло дистанционно. Просто трябва да изтеглите Булбанк Мобайл от Google Play или Apple Store и да следвате стъпките. Приложението само ще ви води.

googleplay appstore

Бъдете сигурни, че предстои да добавим още удобства към Булбанк Мобайл, така че не се чудете дали да инсталирате банката в телефона си, а го направете още сега!