УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Удобства в телефона, дори по време на почивка

Всяко лято си има история. А най-хубавото е, че тепърва предстои да напишем тази на 2022 г. Най-горещият сезон от годината попива в кожата с лъчите на слънцето и пръските на солената вода… той просто естествено създава желание у нас за приключения, свобода и щастие.

А за да си гарантирате едно велико и незабравимо лято, искаме да ви споделим за няколко практични удобства в телефона ви, които ще ви помогнат да станете мастъри в овладяването на плажните ивици и зелени хоризонти!

Карта на съкровища

Е, не става въпрос за злато, диаманти и рубини…, а за съкровищата на вашата почивка. Те може да са тайни плажове, местни ресторанти с уникална кухня, спиращи дъха гледки, които малцина знаят, маршрути в планината, еко пътеки, водопади, езера или нещо друго.

Проучете хубаво мястото, на което ще пуснете котва това лято и отбележете в приложението с карти в телефона си всичко, което хваща окото и буди приключенското у вас. Така ще сте подготвени отрано и няма да се налага на място тепърва да търсите какво да правите, къде да хапнете, къде да се разходите и пр.

Саундтракът на лятото

…вълните, чайките, продавачът на царевица на плажа или вашият плейлист, който сте направили предварително? Дайте тон на почивката още преди да сте тръгнали, като добавите любимите си парчета в плейлист за „Лято 2022 г.“ Той ще влезе в употреба със сигурност, докато пътувате, на плажа, за къмпинг вечери край огъня или пък по време на пикник сред природата… :)

Ах, тези финанси и не само

Лятото е, за да топнете краче в морето, да пиете нещо разхлаждащо в зелени градинки или на безкрайни плажни ивици, да виждате лъчите на залеза, отразени в чашата си и да се радвате на вечерните прохлади, шума на вълните и морския бриз. Мда, много хубаво звучи.. Ехо, има ли някой? Да ви върнем в реалността. През лятото има едни такива неща като сметки за ток, вода, интернет, телефон и… сещате се.

Хубавото е, че няма нужда да ви сваляме на земята, защото с Булбанк Мобайл плащате битовите си сметки без да го мислите много и с няколко клика, докато си се наслаждавате на нирваната, в която сте изпаднали. И не само това, с мобилното банкиране си улеснявате живота и почивката като:

През лятото гледаме да го караме по-леко, спонтанно, нетърпеливо, любопитно и непознаващо грижите на живота. Направете си го още по-лесно, като използвате активно Булбанк Мобайл, а ако все още не сте инсталирали и активирали приложението, то можете да го направите изцяло дистанционно. Просто трябва да изтеглите Булбанк Мобайл от Google Play или Apple Store и да следвате стъпките. Приложението само ще ви води.

appstore googleplay

Лятото винаги има своята история. Каква история ще създадете през 2022 г., избирате вие! Пожелаваме ви следващите няколко месеца да бъдат изпълнени с мечтани приключения, пясък между пръстите, километри от точка А до мечтаната точка Б и настръхващи моменти, спиращи дъха!