УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Подновяване на дебитни карти с доставка до адрес през Булбанк Мобайл

Всеки месец приложението за мобилно банкиране Булбанк Мобайл ни поднася нови удобства. Ето, че и през юли няма да пропусне да ни изненада с нещо ново.

Вече е възможно директно през телефона чрез Булбанк Мобайл при наличие на дебитна карта с изтичаща валидност да се промени адресът за доставка на преиздадената пластика – до удобен за клиента адрес в България или до филиал на банката.

За момента услугата е достъпна за изтичащи дебитни карти с бранд VISA Electron, V Pay, V Pay Donna и V Pay Lukoil, които ще бъдат подновявани като Visa Debit. Обхватът на услугата поетапно ще се разширява по брандове и видове карти.

Как можете да промените начина на доставка при преиздаване на изтичащата дебитна карта през Булбанк Мобайл?

Ако валидността на дебитна ви карта изтича през следващите два месеца, можете да промените адреса за доставка по два начина през Булбанк Мобайл:

Какво ново ще ни поднесе през август приложението за мобилно банкиране? Предстои да разберем, а до тогава не губете повече време и ако все още не сте се възползвали от всички предимства и заслужени удобства на Булбанк Мобайл, направете го още днес. Активирайте в няколко лесни стъпки и то изцяло дистанционно приложението и минете на следващо ниво в банкирането.