Top 7 УниКредит Булбанк

Топ 7

7 задължителни неща, които да сложите в багажа за лятната почивка

Един куфар и хиляди възможности за летни преживявания. На море, на планина, в града, на село... Къмпинг, хотел, палатка под звездите или пък на гости на приятел. Опциите сякаш са безкрай, а душата копнее да опита от различните вкусове на живота – за лекота, за свобода и нови, непознати хоризонти.

Август ни намигва закачливо с едното около, предизвиква ни да отпуснем душата и го слушаме. Подаряваме си дълги уикенди, за да се радваме на живота и да подсилваме приключенската тръпка в себе си. Събираме миди от плажа, слънчеви лъчи на изгреви и залези, както и много горещи спомени с любимите хора, които да ни топлят и през зимата.

На фона на всичко това в Топ 7 през август решихме да ви споделим кои са най-важните 7 компонента от ваканционния багаж, без които не тръгваме на път. Сигурни сме, че всеки има няколко задължителни неща (извън стандартните), а дали ще припокрием поне едно от вашите – прочетете в статията. :)

И за финал ви съветваме да вземете доброто настроение, приключенския дух, за да се насладите на макс на почивката, където и да е тя. Изживейте август на пълни обороти, гмурнете се в него и му позволете да бъде всичко, от което имате нужда. Защото миговете идват и си отиват като сапунени мехури. Обичаме да ги пукаме с пръсти, но споменът за тях е този, който ни кара да се обръщаме с усмивка назад.