УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Какво ново подобрихме и добавихме в Булбанк Мобайл?

Последно време телефонът се превърна в естествено продължение на ръката ни. Факт е, че не излизаме без него. Важното обаче е какви са приложенията вътре, защото те могат да бъдат наши най-верни приятели.

С тях организираме времето си, планираме покупките за деня, проверяваме прогнозата за времето, следим финансите си, пазаруваме и още много!

Булбанк Мобайл влиза точно в тази категория приложения, които помагат за по-организирани ежедневие и финанси, но и определено често го отваряме, за да платим някоя битова сметка, да изпратим пари на приятел, да проверим наличността, за да няма неудобни моменти и още много!

Затова, не спираме да подобряваме мобилното ни банкиране и от този месец в Булбанк Мобайл вече можете да откриете следните подобрения и удобства:

*

Съвсем скоро можете да очаквате и още едно голямо удобство!

Незабавни плащания чрез програмата Blink! Чрез тях ще можете да получавате и извършвате мигновени плащания за 10 секунди, денонощно 365 дни в годината и то без значение от празнични и почивни дни. Повече информация за услугата очаквайте скоро!

Това е само част от новите функционалности и подобрения, от които ще можете да се възползвате. За да видите пълния списък с всички нови удобства, само трябва да инсталирате последната версия на Булбанк Мобайл и след като влезете в приложението да кликнете на банер „Какво ново?“.

Ние ще продължаваме да подобряваме нашето мобилно приложение, защото вярваме, че заслужавате сигурно, удобно, бързо и надеждно банкиране, което да бъде ваш верен приятел, който да улеснява ежедневието ви.