УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Какво подобрихме и добавихме в Булбанк Мобайл?

Годината е към края си и ето, че дойде време да споделим с вас най-новата версия на Булбанк Мобайл и всички удобства и нововъведения, които ще откриете в нея.

Ето и какви са новостите, от които ще можете да се възползвате от декември, след като свалите последната версия на Булбанк Мобайл:

До края на годината очаквайте и още няколко изненади в любимото мобилно банкиране, за да разберете какви са те – следете в Булбанк Мобайл! :)

Не можем да бъдем по-щастливи като се замислим колко подобрения направихме тази година в любимото мобилно приложение. Вярваме, че с тях определено доведохме банкирането на върха на пръстите и го направихме по-бързо, по-достъпно и по-удобно от всякога! Част от тези подобрения са:

Знаем, че най-доброто тепърва предстои и ние ще продължим да работим в посока да ви предлагаме едно още по-удобно, бързо и надеждно мобилно банкиране!

Изпращаме 2022 г. с усмивка и ще посрещнем 2023 г. с вълнение, защото вярваме, че тя ще бъде също толкова вълнуваща! Нека си пожелаем да бъде по-здрава, успешна и щастлива за всички!