УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

За какво да не забравяме в Булбанк Мобайл

В началото на 2023 г. искаме да ви пожелаем тя да бъде много здрава, щастлива и да имате повече време за нещата, които обичате и за специалните за вас хора. И за да ви помогнем за последните 2 неща, сме подбрали 3 функционалности в Булбанк Мобайл, които ще ви спестят време и излишни разходки до филиал на банката.

Ето и кои са те?

Заявявате продукти изцяло дистанционно и директно през телефона

Можете да си спестите супер много време и излишни разходки до банков клон, като заявите изцяло дистанционно чрез Булбанк Мобайл в телефона:

Превеждате пари по мобилен номер и без въвеждане на IBAN

Още едно улеснение и удобство, от което можете да се възползвате! Можете с няколко клика да превеждате пари директно по мобилен номер на приятели и близки, стига и те да са клиенти на банката и да са активирали опцията през Булбанк Мобайл.

Превеждате и получавате пари за секунди, без значение от делнични и празнични дни

Незабавните плащания чрез програмата Blink са тук! Чрез тях можете да получавате и извършвате мигновени плащания за 10 секунди, денонощно, 365 дни в годината и то без значение от празнични и почивни дни.

В Булбанк Мобайл ще намерите и още допълнителни удобства, от които можете да се възползвате. Инсталирайте банката в телефона си и си подарете повече време за наистина важните неща.