УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Знаете ли за тези 3 удобства в Булбанк Мобайл?

Приложенията в телефона могат да бъдат много повече от едно безцелно скролване и загуба на време. Те могат да ни помагат в ежедневието с планирането на: задачите за деня; спорт и движение; пиене на повече вода дори и разбира се, с нашите финанси.

Ето защо решихме да ви припомним за няколко удобства в Булбанк Мобайл, които определено улесняват ежедневието. С приложението, освен да следите финансите си, можете да правите още толкова още неща…

С Булбанк Мобайл банката е буквално в джоба ви - 24/7 и 365 дни в годината.

Безплатни нотификации за най-различни операции

Ако се притеснявате за сигурността на финансите ви, то в Булбанк Мобайл можете да настроите различни нотификации, с които да бъдете известявани при:

  • Входящо движение по сметката;
  • Изходящо движение по сметката;
  • Падане на наличността по сметката под определена сума;
  • Нова битова сметка.

Настройвайки тези нотификации, получавате гарантирана допълнителна сигурност и то напълно безплатно!

Преди да влезете в Булбанк Мобайл имате достъп до много полезна и важна информация като:

  • Локатор с близки клонове и банкомати на УниКредит Булбанк;
  • Актуални валутни курсове;
  • М-Токен, с който имате възможност да генерирате кодове за подписване на плащания и заявки в Булбанк Онлайн.
  • Опцията “Widget” – ако я активирате, ще имате възможност да извършвате проверка на наличността по сметката ви, без да се налага да влизате в приложението и не само!

Дигитална заявка за кредит и не само.

Можете да спестите от времето си за посещение на клон, заявявайки различни продукти, както и изцяло дигитално да подпишете необходимите документи за нова дебитна карта с безплатна доставка до адрес в България, договора за потребителски кредит, овърдрафт, кредитна карта или друг банков продукт!

Какво още можете да правите с Булбанк Мобайл и какви са най-новите удобства, можете да следите в страницата на мобилното приложение.

Не спираме да разширяваме опциите и удобствата в Булбанк Мобайл! През 2023 г. предстои да надградим още много мобилното ни приложение, за да продължим да ви предлагаме удобно, сигурно и надеждно дистанционно банкиране!