УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

На Плюс в банкирането? О, да!

В ежедневието често се налага да извършваме различни банкови операции – парични преводи, плащане на битови сметки, теглене на пари в брой и не само… За повечето от тях плащаме различни такси.

Искахме да оптимизираме точно тези такси и затова създадохме нашите планове за ежедневно банкиране - точно като тези за телевизия, интернет и нещо друго, но за банкови услуги.

Можете да избирате между три варианта на план – Старт, Плюс и Макс. Хубавото при тях е, че получавате определен набор от банкови продукти и услуги срещу една месечна такса. Така ползвате неограничено всичко включено в плана, без допълнително оскъпяване.

Сега имаме и специална оферта, чрез която можете да се възползвате напълно безплатно за 3 месеца* от всички екстри и удобства на план Плюс или Макс с промо код BBM3MF, ако заявите един от двата плана през Булбанк Мобайл до 30.04.2023 г.

Вижте какви удобства включват в себе си плановете Плюс и Макс:

План Плюс – всичко необходимо на едно място

Може би това е най-предпочитаният план, включващ едни от най-често използваните в ежедневието банкови продукти и услуги. Без допълнителни такси можете да ползвате:

План Макс – премиум сметка с всички екстри

Стигаме до черешката на тортата – план Макс. Представете си всичко, което включва план Плюс, но с още повече екстри и удобства. Без допълнителни такси можете да ползвате:

Още по-добрата новина е, че ако вече имате сметка, можете бързо и лесно да я преоформите в желания план с няколко клика – изцяло дистанционно през Булбанк Мобайл, без да е необходимо посещение на клон на банката.

Оптимизирайте таксите, които плащате като изберете най-подходящата комбинация от продукти и услуги. Възползвайте се на макс от всички предимства и бъдете на плюс в банкирането, като заявите избрания план през Булбанк Мобайл, а сега и с преференциални условия!