УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Откриване на депозит изцяло дистанционно през телефона

Да заделяме средства винаги и добра идея, а още по-добре е когато може да ги депозираме сигурно и при гъвкави условия, без да се притесняваме за тяхното съхранение. Все пак всички знаем, че модата на „буркан банк“ отдавна отмина, а и това не е оптимално решение за парите ни.

С развитието на технологиите и дигитализацията вече е възможно да се открие депозит изцяло дистанционно, без да се налага да посещавате банков филиал. В УниКредит Булбанк тази възможност е напълно достъпна през приложението за мобилно банкиране Булбанк Мобайл.

Вече можете да открие депозит „Класика“ при нас изцяло онлайн в няколко лесни стъпки:

Единствената специфика е, че депозитната сметката може да бъде открита в стандартното работно време на банката и след това автоматично ще се появи във вашия Булбанк Мобайл.

Така само с телефон в ръка и приложението Булбанк Мобайл можете да си открие депозит и да не губите време в разходки до филиал.

Освен това, ще имате възможност за довнасяне на средства по всяко време към депозита ви, като това няма да се счита на нарушаване на условията по него. Прехвърлянето на средства към депозита може да стане през електронен канал от друга ваша сметка, както и на каса във филиал на банката.

Не забравяйте и за всички допълнителни удобства, които получавате, ползвайки мобилно банкиране и се възползвайте от тях ежедневно.