УниКредит Булбанк

Топ 7

7 красиви места в България, които да посетите през лятото

Остават броени дни до лятото… В мислите ни вече сме на някой плаж със заровени крака в пясъка, чуват се вълните, усеща се морският бриз, а от работните задачи и грижите няма и следа. Любимият сезон се приближава с всяка изминала минута и сме нетърпеливи за всички приключения, които сме планирали за следващите няколко месеца на истинско блаженство.

Представяме си го така: слънчево време, хиляди навъртени километри на 4 гуми, във въздуха, из горите, по плажните ивици, по нови улици, непознати градове и страни. Затова сме ви подготвили 7 предложения за красиви места в България, които да отбележите на картата си и да посетите през най-слънчевия сезон от годината...

Е, да не губим време!

Това бяха само 7 от красивите родни местенца, които можете да посетите това лято, а сме сигурни, че вие можете да разширите списъка с още много! България е земя на чудесата. Събрала е планини, реки, водопади, море… Малка, а толкова магична и наша! Опознайте я още по-добре това лято, а където и да ви отведе приключенският дух, не забравяйте, че винаги можете да разчитате на банката в телефона си при необходимост.