УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Дигитални възможности и улеснения по пътя към мечтания дом

Вкъщи е мирисът на кафе рано сутрин. Вкъщи е чувството, което имаме когато се прибираме след дълъг работен ден или след почивка – „най-накраяяя“. Вкъщи е мястото, в което отглеждаме мечтите си и мястото, на което правилата са наши.

Вкъщи е много повече от 4 стени. Вкъщи е чувство, което за всеки е различно, но в същото време толкова еднакво.

Ако сте тръгнали по пътя към вашето мечтано вкъщи, то сме събрали няколко дигитални идеи, с които да ви ударим едно рамо в това начинание. Все пак светът на дигиталното е неизменна част от ежедневието ни и дори по пътя към мечтания дом вече се разкриват редица онлайн възможности, които могат да ни бъдат от полза.

Неизменна част от пътя към желаното жилище е финансиране на покупката. Добрата новина е, че можете да премине от кандидатстването до одобрението за кредита изцяло дистанционно в няколко лесни стъпки.

Дистанционна консултация с експерт и получаване на персонална оферта

Възползвате се от правна информация и обменяте документи електронно

Получавате одобрение и подписвате договора електронно

Предварително можете да изчислите сумата, до която банката би финансирала покупката на жилище чрез специален дигитален инструмент за генериране на ипотечен сертификат от УниКредит Булбанк – още едно допълнително удобство, от което можете да се възползвате.

Какво представлява ипотечният сертификат?

  • Ипотечният сертификат се издава от УниКредит Булбанк и представлява предварителна оценка на вашата кредитоспособност.
  • В него се дава информация за размера на ипотечния кредит, който бихте могли да получите от банката.
  • Ако не настъпят последващи промени в данните, които сте посочили при кандидатстването ви за кредит, банката ще отпусне сумата, за която сте получили ипотечен сертификат.

Как можете да получите ипотечен сертификат?

  • Изцяло дистанционно в няколко лесни стъпки можете да кандидатствате за жилищен кредит и да получите ипотечен сертификат. За целта се попълва специална онлайн форма.
  • Необходимо е да имате поне 1 година трудов стаж, за да получите одобрение за кредит чрез ипотечен сертификат.
  • След като подадете онлайн заявката до няколко минути ще получите вашия ипотечен сертификат на имейл адрес, който сте посочили за целта.
  • Ипотечният сертификат е с валидност 6 месеца.

Специалният онлайн наръчник „Моят нов дом“ също се нарежда сред дигиталните улеснения, които можете да ползвате. Той много бързо може да влезе в ролята на дигитален помощник и приятел, който ще бъде до вас във всяка стъпка по пътя към мечтаното жилище:

Търся жилище

Харесах жилище

Нанасям се

В онлайн наръчника „Моят нов дом“ сме събрали много полезна информация, от която ще:

Не забравяйте, че каквито и въпроси да имате относно предлаганите от банката жилищни кредити, можете да се възползвате от дистанционна консултация с експерт.

Със сигурност пътят към мечтаното жилище е изпълнен с предизвикателства и неравности, но сме сигурни, че си заслужава, защото нищо не може да се сравни с чувството да се прибереш у дома. Там, където правилата са наши и имаме свободата да бъдем такива, каквито сме!