УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Изцяло дигитален процес за актуализация на клиентски данни в УниКредит Булбанк.

За да получаваме навреме важна информация от обслужващата ни банка и да може да разчитаме на безпрепятствено съдействие при нужда, е необходимо да сме ѝ предоставили своите актуални лични данни.

Освен това, има действащи регулаторни изисквания на национално и европейско ниво, които задължават банките да събират и поддържат актуална информация за всеки свой клиент.

В тази връзка УниКредит Булбанк периодично инициира кампании, с които уведомява своите клиенти за необходимостта от актуализиране на техните данни. За да улесним този процес, вече за клиентите ни физически лица е достъпна възможност за изцяло дигитално потвърждаване или обновяване на данните им през приложението за мобилно банкиране Булбанк Мобайл.

Възможността е достъпна в приложението за мобилно банкиране от меню „Моят профил“ > секция „Лични профили“ > опция „Обновяване на лични данни“. Дигиталната актуализация* на данните отнема минути и при необходимост може клиентите на банката директно да обновят съвсем сами данните си в УниКредит Булбанк през Булбанк Мобайл.

Не забравяйте, че сред основните причини да поддържате актуални данните си в банката се нареждат: осъществяването на своевременна комуникация между банката и вас, предпазване от измами, избягване на евентуални неудобства при използване на наши продукти и услуги в бъдеще и не само.

Затова, при промяна в личните ви данни своевременно направете необходимата актуализация и в обслужващата банка и не пропускайте да се възползвате от удобството да преминете през този процес изцяло дигитално през телефона си.

*Ако в Булбанк Мобайл не ви се визуализира опция за обновяване на лични данни, ще е необходимо посещение на филиал на банката, за да се извърши процесът по актуализация.