УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Какво ново в Булбанк Мобайл?

Всичко, което може да ни улесни ежедневието и стои само на един телефон разстояние, е повече от добре дошло. Затова постоянно работим над подобряването на приложението ни Булбанк Мобайл, за да предоставяме на клиентите си богат набор от функционалности и възможности за банкиране, независимо от времето и мястото.

От съвсем скоро имаме и нова версия на Булбанк Мобайл, с която добавихме няколко нови полезни опции в приложението:

Трасакционни лимити по карти

Тази информация вече е достъпна и през Булбанк Мобайл както за дебитни, така и за кредитни карти на физически и юридически лица. Вече само с няколко бързи клика през приложението можете да видите какви дневни и седмични лимити са заложени към вашата карта за плащания и теглене на пари в брой на банкомати. Информацията е налична към всяка банкова карта в меню „Карти“ > опция „Детайли“ > „Лимити по карта“.

Застраховка при пътуване в чужбина

Вече е възможно директно през приложението за мобилно банкиране да се сключи застраховка при пътуване в чужбина в няколко бързи стъпки през меню „ Заяви“ или от секция „Заяви продукт“ на началния екран „Мои продукти“. Така много лесно и бързо можете да си осигурите допълнително спокойствие преди и по време на пътуване в чужбина, като активирате за минути и изцяло онлайн избраната от вас застраховка (медицинска или за отмяна на пътуване).

Анализ на разходите

Една изключително полезна функционалност за управление на личния бюджет, с която можете само с един поглед и без сложни сметки да получите прегледна информация за разходите, които сте направили до 13 месеца назад. В новото меню „Анализи“ ще виждате разбивка на месечните си разходите, разпределени в 11 категории като: Преводи, Шопинг, Битови сметки, Супермаркети, Забавление и спорт, Финансови услуги и други. При избор на всяка от категориите може да се прегледат детайли за всички плащания, попадащи към нея. Така ще можете прецизно да проследите къде и колко сте харчили, какъв е общият ви месечен разход и броят на операциите.

Добавяне на карти Mastercard в Google Pay

За всички Android ползватели вече е достъпна възможността да добавят към Google Pay и карти с бранд Mastercard през Булбанк Мобайл. След дигитализиране на картата ще можете само с телефона си да плащате покупки на ПОС терминали и да теглите пари на банкомати с безконтактна функция. Добавянето на карта Mastercard в Google Pay става, като влезете в меню „Карти“ и изберете карта Mastercard. След това натиснете бутона „Add to GPay”, намиращ се под нея и автоматично ще бъдете прехвърлени в Google Wallet, където да завършите процеса.

Не забравяйте, че ако не виждате някоя от изброените функционалности в Булбанк Мобайл, трябва да актуализирате приложението до последната най-актуална версия.

Възползвайте се от всички предимства на мобилното банкиране още сега и очаквайте скоро да добавим допълнителни удобства, които ще си заслужават вниманието ви.