УниКредит Булбанк

Приказки от дигиталния свят

Кои удобства в Булбанк Мобайл не бива да забравяме?

Много често инсталираме едно приложение на телефона си, но не проверяваме в детайл всички възможности, които то носи със себе си. Същото важи и за мобилното банкиране. Прехвърляме банката в телефона си, за да може за секунди да проверяваме наличността по сметката си, да правим преводи, но удобствата не спират само до тук…

Затова, решихме да припомним, а за някои може и да са новост, няколко много полезни удобства, които Булбанк Мобайл крие в себе си и не бива да подминаваме:

Безплатни известия за движения по сметка и не само…

През приложението за мобилно банкиране имате възможност да настроите към избрана от вас сметка да получавате безплатно известия при получаване на средства по нея, както и при извършване на плащания. Овен това, можете да зададете получаване на известие, дори когато наличността по сметката ви падне под определена стойност, която вие сами определяте. Всичко това става за секунди и можете да управлявате тези известия съвсем сами във всеки един момент, без това да ви струва допълнителни такси.

Превод само по мобилен номер

Много удобно и лесно можете да нареждате вътрешнобанкови преводи само по мобилен номер на получателя и да не е необходимо да въвеждате номера на банковата му сметка. За да използвате тази услуга, е необходимо предварително да я активирате в няколко много лесни стъпки.

Преименуване на сметки

Знаете ли, че можете да заложите на сметките си в Булбанк Мобайл имена по ваш избор, а не да ви излизат като цифров низ… Това е много удобна опция, особено ако имате няколко сметки и искате да ги отличавате по-лесно с разбираеми и много ясни за вас имена.

Уведомление за IBAN

На всеки се е налагало да разполага с документ за номера на сметката си в обслужващата банка. Обикновено за целта се прави разходка до филиал, но с Булбанк Мобайл това вече не е необходимо. За секунди през приложението можете сами да си генерирате уведомление за IBAN в pdf формат и при необходимост да го изпратите по електронен път или да го принтирате на хартия.

Widget

Тази услуга ви дава възможност да следите лесно и удобно баланса по сметките си без да е необходимо първо да сте влезли в Булбанк Мобайл. За целта трябва предварително да я активирате и ще имате подръка още едно удобство от мобилното приложение.

И още нещо…

Не забравяйте, че през приложението Булбанк Мобайл можете да плащате битови сметки, вместо да чакате на опашки по различни гишета. Освен това, ако имате активен план за ежедневно банкиране „Плюс“ или „Макс“, ще може да плащате битовите си сметки без такса. В тази връзка, само до 31.12.2023 г. имаме специална оферта за план „Плюс“, която си струва да разгледате.

Ако все още не сте се възползвали от удобствата, които изброихме до тук, направете го и си подарете повече сигурност при плащания и си освободете заслужено повече време за важните за вас неща.